لطفا صبر کنید...

وبلاگ ما

چگونگی طراحی یک آشپزخانه صنعتی - چگونگی طراحی یک آشپزخانه صنعتی
چگونگی طراحی یک آشپزخانه صنعتی

چگونگی طراحی یک آشپزخانه صنعتی تا زمانی که تجربه شکست در یک آشپزخانه صنعتی با طراحی غلط را تجربه نکنید اهمیت طراحی آشپزخانه صنعتی، برای شما نمایان نمی گردد. شیوه های مختلف طراحی آشپزخانه صنعتی وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید. فضای کافی سالن پذیرایی: داشتن فضای کافی…

ادامه مطلب

طراحی یک آشپزخانه صنعتی کوچک  - طراحی یک آشپزخانه صنعتی کوچک
طراحی یک آشپزخانه صنعتی کوچک

طراحی یک آشپزخانه صنعتی کوچک یک آشپزخانه صنعتی با طراحی ایده آل، مجموعه ای کارآمد، ایمن و سودآور برای  آماده سازی غذا می باشد. یک آشپزخانه صنعتی ارگونومیک، مالک، سرآشپز و کارکنان خود را همیشه راضی نگه خواهد داشت. کار کردن در چنین آشپزخانه ای به  مراحل کوتاه تری نیاز دارد و نتیجه بهتری حاصل…

ادامه مطلب

طراحی یک آشپزخانه صنعتی - اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی چیست؟
اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی چیست؟

اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی چیست؟ تجربه به شما می گوید برای همه چیز مکانی در نظر گرفته و هر چیزی را در جای خود قرار دهید. این بدین معناست که باید مرتب و سازمان داده بوده و هر چیز را در جایی که به آن تعلق دارد قرار دهید این موضوع برای همه صدق…

ادامه مطلب

طراحی آشپزخانه صنعتی - راهنمای 0 تا 100 طراحی آشپزخانه صنعتی
راهنمای 0 تا 100 طراحی آشپزخانه صنعتی

راهنمای 0 تا 100 طراحی آشپزخانه صنعتی شما در حال باز کردن یک رستوران، کافی شاپ، فست فود، بیکری، نانوایی و … هستید و نیاز به طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران دارید یا می خواهید یکی از آنها را بازسازی کنید؟ در این مقاله همه اطلاعات مهمی را که باید در هنگام طراحی یک آشپزخانه رستوران و…

ادامه مطلب